Verzending verlichting GRATIS VERZENDING VANAF 95 € Producten verlichting 32.000 PRODUCTEN Prijs verlichting LAAGSTE PRIJSGARANTIE Service verlichting UITSTEKENDE KLANTENSERVICE Klanten verlichting 10.000 TEVREDEN KLANTEN Betaling verlichting

VERLICHTING - ONZE BESTSELLERS

DeltaLight

DeltaLight Heli
Prijs BTW Incl: 62,30 €
Prijs BTW Excl: 51,49 €
DeltaLight

DeltaLight Link
Prijs BTW Incl: 1021,60 €
Prijs BTW Excl: 844,30 €
DeltaLight

DeltaLight Topix
Prijs BTW Incl: 95,90 €
Prijs BTW Excl: 79,26 €
Wever-Ducre

Wever-Ducre Coro
Prijs BTW Incl: 92,35 €
Prijs BTW Excl: 76,32 €
DeltaLight

DeltaLight You_Turn
Prijs BTW Incl: 101,30 €
Prijs BTW Excl: 83,72 €
Wever-Ducre

Wever-Ducre Solid
Prijs BTW Incl: 93,36 €
Prijs BTW Excl: 77,17 €
We helpen je zoeken met onze Met de Quick Selector vindt u met enkele muisklikken precies de verlichting die u zoekt tussen onze 32.000 modellen.

Filter op plaats, functie, kleur, vorm, lichtbron, aantal lampen, richtbaarheid, ...
ONZE PROMOTIES IDEABOOKS
SLV Riotto SLV Dena SLV Vap SLV Downunder SLV Bacco
Vind inspiratie in onze ideabooks
Line 4 luminaire
Dark Delta Light Luceplan Modular PSM Royal Botania SLV Wever Ducre Line 1 luminaire Line 2 luminaire Line 3 luminaire Line 4 luminaire Line 5 luminaire Line 6 luminaire Line 7 luminaire Line 5a luminaire
Licht en dus ook verlichting speelt een grote rol in ons leven. Verlichting laat ons niet alleen zien, het zorgt ook voor gezelligheid. Een goede verlichting zorgt ervoor dat we onze ogen niet nodeloos vermoeien en verbetert ons prestatievermogen. Ook psychisch helpt de verlichting ons om de dag door te komen zonder neerslachtigheid of pessimisme.
Verlichting kost ook wat. Toch is veel licht niet noodzakelijk synoniem van een hoge factuur. Het is perfect mogelijk overal een voldoende en sfeervolle verlichting aan te brengen zonder dat de kosten de pan uit zwieren. Onze verlichtingssite, gespecialiseerd in architecturale en design verlichting, helpt je daarbij op de goede weg. De grote collectie verlichtingsarmaturen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en voor elk toestel vind je altijd de juiste lamp.
Het komt er met verlichting op aan het juiste toestel te voorzien op de juiste plaats en dit uit te rusten met de juiste lamp. Het klinkt eenvoudig maar is het niet altijd. Op onze site vind je vele handige tips en nog veel meer verlichtingsmogelijkheden. Dat is goed voor je humeur, je budget en het milieu.
We maakten voor u de volgende handige onderverdeling: Binnenverlichting, Buitenverlichting en Ledverlichting Iedere categorie is vervolgens onderverdeeld in een aantal subcategorieën zodat je in een minimum van tijd de juiste verlichting vindt.
Hier vind je ook alle grote merken. Wij bieden alleen kwaliteitsverlichting aan. Zo is er de absolute marktleider Delta Light dat samen met Modular Lighting en Wever & Ducré het Belgische trio vormt, wereldwijd gekend voor design en architecturale verlichting. SLV biedt no-nonsense verlichting aan, kwaliteit aan een betaalbare prijs. En Royal-Botania biedt originele tuinverlichting aan in hoogwaardige materialen.--%>